bilacikiraberkata-kata:
warna warni melambangkan keceriaan dalam hidup ku

Friday, 14 December 2012

''Segmen 3# Upkan Followers Sempena Holiday''

Assalamualaikum & Selamat Malam

Sempena cuti sekolah yang tinggal 2 minggu je lagi ni, 
Jom join segmen bagi mengUPkan Followers korang tu..
syarat-syarat pon mudah jer..

klik banner ni  :)


DUE DATE : 31/12/12

notaspecky : selamat menjalani latihan praktikal kawan-kawan pada 17/12/12 ni :)

20 comments:

  1. From the same segmen. Done follow you, follow me back :)
    http://morniingglorryy.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  2. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html <- Hi,dari segmen yang sama. Done follow,visit mine? :)

    ReplyDelete
  3. Done follow .
    http://itisstories.blogspot.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.htm

    ReplyDelete
  4. Salam kenal dear.. dari segmen sama.. membalas kunjungan..dah follow kamu juga (^__^)

    ReplyDelete
  5. haii :D segmen sama , done follow . hit me back yaa ?

    http://thestoryofmyne.blogspot.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  6. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  7. slm . amy dari segmen yang sama
    bw + komen + follow blog ini .
    follow me back ? ni link :

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum & Hai ! dari segmen yang sama ! done follow you . hit me back ! http://liyanasecreat.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  9. Cik putih disini...

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    Follow CP nanti blehlah Cp add blog korang kat bloglist CP. Tiap2 minggu CP akan blogwalking tau... Tq. Gd luck semua.Thank Cik Aida 4 this segmen.

    ReplyDelete
  10. Selamat berkenalan...
    Maaf, lambat balas kunjungan Cikira ^_^
    Dah jadi follower #144...

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved http://speckygirlcikira.blogspot.com